Meer dan 30 jaar ervaring Goede prijs/ kwaliteit verhouding Flexibel en secuur

Over ons

Schoonmaakbedrijf Eric Pieters is een begrip in de omgeving. Het is in de laatste 30 jaar uitgegroeid tot een echte specialist in al uw schoonmaakwerkzaamheden. Op deze over ons pagina kom je meer te weten over de historie van Pieters Cleaning Groep.

In 1988 startte Eric Pieters als zelfstandig ondernemer met een klein schoonmaakbedrijf genaamd ‘Pieters Cleaning Groep’. Als man van de praktijk zag hij zijn klantenkring snel groeien. Daarnaast werd hij veelvuldig ingehuurd door grotere schoonmaakbedrijven in Brabant en Limburg die gecharmeerd bleken van de werkwijze en de prijsstelling van Pieters. Met de voordeur op een kier en de achterdeur gesloten, wist Pieters Cleaning Groep in een beheerst tempo een goed en betrouwbaar personeelsbestand en een gedegen klantenbestand op te bouwen.

Kwaliteit en een flexibele werkwijze staan bij Pieters Cleaning Groep hoog in het vaandel. Die kwaliteit wordt bereikt door een goede opleiding en begeleiding van het personeel, een constante scholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en vooraf een grote betrokkenheid van de medewerkers. Een reële planning en een heldere, inzichtelijke overeenkomst liggen daaraan ten grondslag.

De personeelsleden van Pieters Cleaning Groep worden zoveel mogelijk gekoppeld aan één vast project. Zo ontstaat een band met de opdrachtgever en het personeel. En bij onverhoopte problemen staan de korte lijnen binnen het bedrijf garant voor een snelle oplossing.

Wat heeft Pieters Cleaning Groep u te bieden

  • Flexibel en goed opgeleide medewerkers
  • Een goede kwaliteit/prijs verhouding
  • Pieters Cleaning Groep voldoet aan de normering van de Stichting Normering
  • Arbeid en Code Verantwoordelijk Marktgedrag
  • Gemotiveerde en ervaren medewerkers
  • Nen 0492 432 363 gecertificeerd

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nette representatieve medewerkers voor onze projecten. Ben je op zoek naar een nieuwe baan binnen een leuke en dynamische organisatie? Bekijk dan onze vacatures of stuur je CV incl een motivatiebrief naar info@pietersbv.nl.