Meer dan 30 jaar ervaring Goede prijs/ kwaliteit verhouding Flexibel en secuur

Onze diensten

Schoonmaakbedrijf Pieters te Mierlo levert diverse professionele schoonmaakdiensten zoals traditionele schoonmaak, glasbewassing, tapijtreiniging, gevelreiniging en meer. Benieuwd naar onze diensten? Bekijk ze hier op deze pagina of neem contact met ons op.

Traditionele schoonmaak

Omdat een klant wil weten waar hij aan toe is, hij middels een urenregistratie duidelijk kan zien hoe lang er gewerkt wordt, een klant niet teveel wil betalen en omdat een klant deskundig en tevreden personeel over de vloer wil hebben; daarom wordt gekozen voor de Pieters Cleaning Groep.

Voor de traditionele schoonmaakwerkzaamheden garandeert de Pieters Cleaning Groep een professionele aanpak. Schoonmaken is een vak en een vak moet je leren, zo luidt het uitgaanspunt.

Pieters Cleaning Groep staat voor kwaliteit en onze medewerkers dragen deze kwaliteit ook uit. Hierdoor worden onze medewerkers geschoold via een uitvoerig scholingsprogramma van de SVS, de opleidingsinstantie voor de schoonmaakbranche.

Het traditionele schoonmaakprogramma biedt ruime mogelijkheden voor de opdrachtgever. Middels een duidelijk werkprogramma kan exact worden afgesproken welke werkzaamheden, wanneer verricht moeten worden. De Pieters Cleaning Groep kan het pakket naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld het beheer van sanitaire accessoires en de schoonmaak van inloopmatten. Ook specialistische tapijtreiniging kan een onderdeel vormen van het pakket.

Glasbewassing

Afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever, kan de Pieters Cleaning Groep een compleet diensten pakket aan glasbewassing aanbieden voor alle soorten gevelbeglazing. Geen hoogte is daarbij te hoog en geen probleem onoverkomelijk. Met behulp van ladders, hoogwerkers of gevelinstallaties wordt elke klus professioneel geklaard, waarbij naast een glashelder resultaat, de veiligheid van onze mensen uiteraard van het allerhoogste belang is.

De zorg voor een goed milieu is voor ons vanzelfsprekend. Daarom maken onze glazenwassers, net zoals overigens onze andere medewerkers, uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Bij de glasbewassing betekent dat bijvoorbeeld dat de kozijnen en het lakwerk onaangetast blijven.

Tapijt- en korrelreiniging

De reiniging van tapijt- en korrelvloer zien wij als een van de meest gespecialiseerde diensten van de Pieters Cleaning Groep. Het kwaliteitscertificaat van de Stichting Waarborg Tapijt- & Meubelreiniging onderstreept dat nog eens.

Een grote textielkennis en de aanwezigheid van het beste materiaal op dit gebied, stelt de Pieters Cleaning Groep in staat om een verbluffend resultaat te leveren met veel aandacht voor het onderhoud en behoud van uw vloerbedekking. Om tapijt goed te kunnen reinigen maakt de Pieters Cleaning Groep voor het jaarlijkse onderhoud gebruik van de zogenoemde Truckmount. Deze Truckmount reinigt vloerbedekking met water, onder hoge druk en met slechts een geringe toevoeging van chemicaliën, tot diep in de poriën. Een gedegen kennis van de vezelstructuur is van groot belang om een juiste dosering toe te passen.

Ook voor het periodiek verwijderen van vlekken is een goede kennis noodzakelijk. De specifieke structuur van een korrelvloer maakt een specialistische reiniging door onze truckmount zeer wenselijk. De Pieters Cleaning Groep kan u als geen ander op maat adviseren over het dagelijks, periodiek en jaarlijks onderhoud van al uw tapijten en korrelvloeren.

Gevelreiniging

Naast het reinigen van gevelbeplating en damwandprofiel kan de Pieters Cleaning Groep ook overige gevels reinigen. Het reinigen van metselwerk met behulp van hogedruk, eventueel in combinatie met heet water, is een van onze activiteiten. Indien gewenst kan na de reiniging de gevel gehydrofobeerd c.q. geïmpregneerd worden waardoor de gevel waterafstotend wordt en derhalve geen water (met vervuiling) in de gevel trekt. Voordat een gevel gereinigd wordt zal altijd een referentie geplaatst worden om te zien wat het uiteindelijke resultaat zal worden.

Het verwijderen van graffiti van een oppervlak zal meestal naar tevredenheid lukken. De ene keer alleen met hogedruk en heet water en de andere keer met de juiste oplosmiddelen. Dit is afhankelijk wat er op de ondergrond is aangebracht. De ‘graffiti’ zal er bij een poreus oppervlak echter verder intrekken dan bij een glad oppervlak. Dit kan derhalve inhouden dat er na het verwijderen van de graffiti een nabehandeling moet plaatsvinden. In het geval van een houten ondergrond kan betekenen dat er geheel of gedeelte geschilderd moet worden.

Ultrasonische- en Lamellen Reiniging

Ultrasonische reiniging
Het woord zegt het al, reinigen met geluid. Door zeer hoge tonen die voor het gehoor niet hoorbaar zijn worden uw jaloezieën en/of producten grondig gereinigd. Waar u met de normale reiniging niet bij kunt komen, zoals in alle hoeken en gaten, worden met deze techniek grondig schoon.

Lamellen Reiniging
Met De Lamella kunnen wij uw lamellen snel en goed reinigen. Door zijn mobiliteit wordt uw eigendom ter plaatse vakkundig behandeld. Allerlei soorten lamellen kunnen door ons worden behandeld. Dit geldt zowel voor pvc, aluminium, rechte en gebogen lamellen. 

Sanitaire voorzieningen

Indien gewenst voorziet Pieters Cleaning Groep zijn klanten van sanitaire voorzieningen zoals handdoekdispensers, zeepdispensers, luchtverfrissers et cetera. De dispensers worden gratis beschikbaar besteld door Pieters Cleaning Groep en de klant betaald de benodigdheden zoals zeep, wc-papier, papieren handdoekjes et cetera. Bij deze dienst zorgt de schoonmaakster ervoor dat alles tijdig wordt aangevuld. Standaard biedt Pieters Cleaning Groep de elegante sanitair lijn van Satino aan, deze is beschikbaar in het zwart, wit of RVS. Indien gewenst kan er samen naar een alternatief worden gezocht.

Natuursteen vloer renovatie

Ondanks het regulier onderhoud kunnen na verloop van tijd beschadigingen zichtbaar worden, bijvoorbeeld krassen waar de vloer meer intensief wordt belopen. 

Hier helpt dweilen niet meer en is er sprake van de noodzaak tot renovatie. Hierbij te denken aan bewerkingen zoals kristalliseren, schuren of slijpen Kristalliseren (ook wel verglazen genoemd) is één van de meest voorkomende vormen van renovatie. Hierbij is sprake van het aanbrengen van een glanslaag over een kalkhoudende vloer. Kristalliseren is dus mogelijk op bijvoorbeeld marmer, kalksteen, travertin of hardsteen. 

Bij de behandeling worden de aanwezige kalkdelen omgezet in kwartsdelen. Hierbij wordt de toplaag verdicht en ontstaat een verharde laag met een mooie glans. Het kristallisatie product gaat dus een reactie aan met de toplaag van de vloer. Na de behandeling biedt deze laag dus een betere bescherming tegen het indringen van vuil en vlekken.

Kristalliseren en slijpen is specialistenwerk, laat ons je daarom met deze diensten adviseren. Schuren is een minder voorkomende vorm van renovatie. Hierbij worden onregelmatigheden (hoogteverschillen, beschadigingen, dof uiterlijk) gecorrigeerd, met als resultaat een weer als nieuw uiterlijk. Deze renovatie kan naar keuze resulteren in een geschuurd, gezoet of gepolijst oppervlak. 

Professioneel en stofvrij parket schuren

Krassen, putten, kleurverschillen… vroeg of laat komt u erachter dat uw vloer niet zo mooi meer is. Maar ook hier bieden wij uitkomst. Afhankelijk van de houtsoort en uw wensen, kunnen wij uw parket- of houten vloer: stofvrij schuren, polijsten, borstelen, lakken, oliën, waxen en laten kleuren.

Mocht het blijken dat het schuren van uw parket- of houten vloer niet nodig is, dan brengen wij u daarvan natuurlijk op de hoogte. Het kan namelijk heel wat schelen in uw portemonnee! Laat u door één van onze adviseurs met jarenlange ervaring adviseren over welke bewerking en kleur het mooiste passen bij uw interieur.