Meer dan 30 jaar ervaring Goede prijs/ kwaliteit verhouding Flexibel en secuur

Contact

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf wat de schoonmaakwerkzaamheden uit handen neemt? Wij zorgen ervoor dat je bezig kan zijn met je sterke punten en laat ons zorgen dat de werkplek er altijd verzorgt uitziet. Met vaste medewerkers op vaste projecten zorgen we ervoor dat de lijntjes kort zijn. Benieuwd hoe we je kunnen helpen vul dan onderstaand contactformulier in. Ook wanneer je een specifieke vraag over één van onze diensten of een ander onderwerp hebt vul dan onderstaand formulier in? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een inhoudelijke reactie te geven.

Contact gegevens

E. Pieters Schoonmaakbedrijf B.V.
Ambachtweg 50
5731 AG Mierlo

Telefoon 0492-432363

E-mail info@pietersbv.nl

KVK nummer: 17057244
BTW nummer: NL811495309B02

Contactformulier

Schoonmaakbedrijf Pieters - Contact - Bedrijfspand Mierlo

Wat heeft Pieters Cleaning Groep u te bieden

  • Flexibel en goed opgeleide medewerkers
  • Een goede kwaliteit/prijs verhouding
  • Pieters Cleaning Groep voldoet aan de normering van de Stichting Normering
  • Arbeid en Code Verantwoordelijk Marktgedrag
  • Gemotiveerde en ervaren medewerkers
  • Nen 0492 432 363 gecertificeerd

Voor de traditionele schoonmaakwerkzaamheden garandeert de Pieters Cleaning Groep een professionele aanpak. Schoonmaken is een vak en een vak moet je leren, zo luidt het uitgaanspunt.

Met behulp van ladders, hoogwerkers of gevelinstallaties wordt elke klus professioneel geklaard, waarbij naast een glashelder resultaat, de veiligheid van onze mensen uiteraard van het allerhoogste belang is.

De reiniging van tapijt- en korrelvloer is een van de specialiteiten van de Pieters Cleaning Groep. Het kwaliteitscertificaat van de Stichting Waarborg Tapijt- & Meubelreiniging onderstreept dat nog eens.

Naast het reinigen van gevelbeplating en damwandprofiel kan de Pieters Cleaning Groep ook overige gevels reinigen. Het reinigen van metselwerk met behulp van hogedruk  is een van onze activiteiten.

Het woord zegt het al, reinigen met geluid. Door zeer hoge tonen die voor het gehoor niet hoorbaar zijn worden uw jaloezieën en/of producten grondig gereinigd.

Indien gewenst voorziet Pieters Cleaning Groep zijn klanten van sanitaire voorzieningen zoals handdoekdispensers, zeepdispensers, luchtverfrissers et cetera.

Wij zijn specialist in het aanbrengen van een glanslaag over een kalkhoudende vloer. Kristalliseren is mogelijk op bijvoorbeeld marmer, kalksteen, travertin of hardsteen. 

Afhankelijk van de houtsoort en uw wensen, kunnen wij uw parket- of houten vloer: stofvrij schuren, polijsten, borstelen, lakken, oliën, waxen en laten kleuren.

Vorige slide
Volgende slide