Meer dan 30 jaar ervaring Goede prijs/ kwaliteit verhouding Flexibel en secuur

Certificaten en deelname

Pieters Cleaning Group houdt de ontwikkelingen in onze branche nauwlettend in de gaten om u als klant de best mogelijke service bieden. Mede hierdoor besteden wij ook veel aandacht aan het behalen en behouden van verschillende certificaten. Certificaten en deelname zorgen ervoor dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd wordt maar ook dat ons werk en onze medewerkers in een fatsoenlijke en verantwoorde omgeving kunnen opereren.

MKB Branchevereniging Schoonmaken is een Vak!, kortweg SieV, zet zich o.a. in voor een betere CAO, inkoopvoordelen voor leden bij diverse partners en leveranciers en bevordert de kennisdeling en samenwerking tussen leden. Dit wordt ook gewaardeerd door de leden. Sinds de oprichting in 2012 is ons ledenbestand inmiddels gegroeid tot meer dan 200 leden.

Pieters Cleaning Group heeft de zogeheten code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Met deze ondertekening dragen wij een steentje bij aan een fatsoenlijke en verantwoorde markt. Hiermee zetten wij ons extra in voor goede afspraken op gebied van aanbestedingen, contracten, sociaal beleid, arbeidsomstandigheden, opleidingen, veiligheid, gezondheid en milieu.

Wij hebben de zogeheten code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Met deze ondertekening dragen wij een steentje bij aan een fatsoenlijke en verantwoorde markt. In de regel houdt dit in dat wij ons extra inzetten voor goede afspraken op gebied van aanbestedingen, contracten, sociaal beleid, arbeidsomstandigheden, opleidingen, veiligheid, gezondheid en milieu.

Infobladen

Veiligheidsbladen