Pieters

Cleaning Groep

Pieters Cleaning Groep is een specialistisch bedrijf wanneer het betreft om schoonmaakwerkzaamheden en reinigingstechnieken,
zie hier ons aanbod en wat wij voor u kunnen betekenen.


Traditionele schoonmaak.

Schoonmaak van bedrijfspanden en kantoorruimtes: Het gaat hier om het dagelijks / wekelijks onderhouden en schoonhouden van bedrijfspanden en kantoorruimtes.
Lees meer...

 
Adver ramen

Glasbewassing.

Glasbewassing betreft het schoonmaken van glas met osmose (borstel en kalkvrij water met lage ph waarde) of via handwerk. Pieters Cleaning Groep hanteert hierin de buitenzijde van het glas, de binnenzijde van het glas en het separatieglas van het gebouw.
Lees meer..
 adver tapijt

Tapijt- en korrelvloer reiniging.

De reiniging van tapijt- en korrelvloer kan gezien worden als een van de specialiteiten van de Pieters Cleaning Groep.
Het kwaliteitscertificaat van de Stichting Waarborg Tapijt- & Meubelreiniging onderstreept dat nog eens.
Lees meer...
Adver gevel3

Gevelreiniging.

Naast het reinigen van gevelbeplating en damwandprofiel kan de Pieters Cleaning Groep ook overige gevels reinigen. Het reinigen van metselwerk met behulp van hogedruk eventueel in combinatie met heet water is een van onze activiteiten.
Lees meer...

Ultrasonisch reinigen.

Door zeer hoge tonen die voor het gehoor niet hoorbaar zijn worden uw jaloezieën en/of producten grondig gereinigd. Waar u met de normale reiniging niet bij kunt komen, zoals in alle hoeken en gaten, worden met deze techniek grondig schoon.

Lees meer...

Sanitaire voorzieningen.

Indien gewenst kan Pieters Cleaning Groep
al uw sanitaire voorzieningen onderhouden, zo leveren wij de dispensers en zorgen onze schoonmaaksters ervoor dat deze te allen tijde gevuld zijn.
Lees meer...
 slide13

Hout- en natuursteenvloer renovatie.

Bij de behandeling worden de aanwezige kalkdelen omgezet in kwartsdelen. Hierbij wordt de toplaag verdicht en ontstaat een verharde laag met een mooie glans. Het kristallisatie product gaat dus een reactie aan met de toplaag van uw vloer. Na de behandeling biedt deze laag dus een betere bescherming tegen het indringen van vuil en vlekken.
Lees meer...

U kunt hiernaast naar de Veiligheidsbladen en de Infobladen gaan. Naar de bladen.